Na drie voorrondes en een geweldige, drukbezochte finale waarin DEPOSIT, Spool, Fuzzball Jr. en Ice Cream and the Melon de strijd met elkaar aangingen, werd afgelopen zaterdag in Twentietoe te Tiel bekend wie de winnaar van de 27e editie van de Parel van de Betuwe is geworden.

De eerste prijs is gewonnen door Spool, waarmee zij een geldbedrag en studiotijd hebben gewonnen bij Studio Het Lab. Tevens zal Spool worden toegevoegd aan de programmering van Appelpop 2016 (9 en 10 september). De tweede prijs is naar de energieke hardcore band DEPOSIT gegaan. Zij hebben, naast hun geldprijs, Studio Het Lab zo overtuigd van hun kwaliteit dat ook zij studiotijd hebben gekregen. De derde prijs is voor Fuzzball Jr. De publieksprijs is in de wacht gesleept door Ice Cream and the Melon. Leuk detail is dat zij tijdens hun optreden nog ijsjes hebben uitgedeeld aan het publiek. Dat heeft dus goed uitgepakt voor de band!
Zowel de juryprijzen als de publieksprijs omvatten een geldbedrag waarmee de bands kunnen investeren in hun verdere muzikale carrière.

Net als de voorgaande jaren was er nog een extra prijs te verdienen: “De Gouden Koffer”.
Tijdens de voorrondes hebben de deelnemende artiesten de mogelijkheid gekregen om, aanvullend op hun eigen repertoire,  een cover te spelen van Justin Timberlake. De meeste bands zijn hiermee aan de slag gegaan. Vooral het nummer ‘Cry me a River’ was populair. Robin S. Mae wist met haar versie van dit nummer te overtuigen en ging er met een met een goed gevulde Gouden Koffer vandoor. Dit levert haar onder andere een optreden in De Gelderlandfabriek te Culemborg op.

Er zijn vele voordelen van een goede leefwijze. Maar kan drugs ons helpen bij? Vandaag de dag meer dan de helft van de mensen boven de 50 jaar rapporteerde een zekere mate van erectiele disfuncties. Middelen, absoluut, zal je leven veranderen. Viagra is een geneesmiddel gebruikt voor talrijke problemen te behandelen. Wat weet je over “kamagra kopen“? Ongetwijfeld elke volwassene heeft gehoord “kamagra“. Ander punt dat we moeten is “kamagra jelly“. Ongezonde levensstijl keuzes, stress, angst, en bepaalde voor geneesmiddelen kan uw wens te verminderen. Emotionele stress van invloed kunnen zijn seksuele gezondheid, met inbegrip van de prestaties. Naast hun nuttige effecten, de meeste geneesmiddelen kunnen toch ongewenste bijwerkingen veroorzaken, hoewel gewoonlijk niet iedereen deze ervaart. We hopen dat de info nuttig was, maar neem dan aanraking zorgverlener als u meer wilt weten. Onze medewerkers zijn ervaren, en zij zullen niet geschokt door iets vertellen.